Loading...
Креативност 2017-06-21T13:26:59+00:00

ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО

Тимови наступају

Настанком фестивала белих бубрега такмичари су својим умећем допринели иновацијама и модификацији специјалитета од белих бубрега. Озбиљним припремама пред шампионат и духовитошћу, унели су другачији приступ у спремању специјалитета.

Од свог настанка, “МУД®ИЈАДА” је придобила многобројне заљубљенике необичних дешавања из свих делова земаљске кугле. Кутлаче, са домаћим куварима, су укрштали ентузијасти из земаља попут Републике Српске, Аустралије, САД, Израела, Јужне Кореје, Македоније, Мађарске, Норвешке, Грчке, Бразила, Данске, Холандије, Бугарске… Свака од екипа припремала је један или више специјалитета из свог краја. Фестивал може похвалити великим бројем уникатних врхунских јела од тестиса.

СРБИЈА ОПЕН

МУДРИЈАДА-2013.

André NIDIEK

КУВАР

Андре је кувар и власник maisonblue ресторана у Келну. Доказао се и као изврстан познавалац спремања специјалитета од белих бубрега. Освојио је специјалну награду својим   специјалитетом у ревијалном делу такмичења на шампионату 2013. Његов специјалитет носи број 17 и можете га видети на слици изнад .

Andre Nidiek Köln

Поред спремања афродизијака!

Духовитост екипа је карактеристика фесивала
тестис коктел

ЕКИПЕ СЕ НАДМЕЋУ

Духовитошћу

ArabicBelarusianBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDutchEnglishFinnishFrenchGermanGreekHungarianIcelandicIndonesianItalianJapaneseKoreanLatinMacedonianMaltesePortugueseRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishTurkishVietnamese