О тесисима 2017-06-20T09:44:43+00:00

Project Description

Животињски тестиси у исхрани.

Тестиси су промовисани као природни афродизијак јер садрже одређену дозу тестостерона. Највећа доза тестостерона јесте у живим тестисима. Тестисе је најбоље чувати на хладном јер топлота доводи до смањења хормона у самом месу.

Препуни су холестерола, више од дневне дозвољене дозе, тако да их треба јести у одређеним границама. Холестерол је потребан да би се произвео тестостерон, што целој овој причи даје смисао.

Ови специјалитети се спремају од свежих природних намирница, поврћа и зачина из баште.
Уз специјалитете од белих бубрега који важе за “јаке” афродизијаке, најбоље иде бело вино, али је то ипак ствар укуса.
До белих бубрега је релативно лако доћи, углавном их можете купити у месари, а ако немају истог дана, можете их наручити. Врло је могуће да муда добијете по изузетно ниској цени. Уколико сте довољно шарманти, могуће је да Вас комшија месар почасти паром добрих тестиса из своје радње.
Изненадите своје укућане или пријатеље и припремите један незаборавни ручак! Унесите свежину у Вашу исхрану, у гастрономском и у духовном смислу. Добра забава током припреме и конзумирања специјалитета је проверено загарантована!
Поделите Ваш специјалитет са нама и другима! Припремите Ваш специјалитет и обогатите нашу кухињу са белим бубрезима! Направите кратку причу и испричајте нам је сликама или видео снимком у Вашој продукцији.
Пошаљите видео или слику Вашег специјалитета.

ЖЕЛИТЕ ДИВЉИ СЕКС?
Да би сте спремили специјалитет од тестиса, потребно је уложити доста труда и умећа.
Пре кувања, од тестиса одвојите опну која их окружује, а затим пустите их да одстоје 24 сата у маринату (пацу ). Тако ћете одстранити неугодне мирисе.
Погледајте слику или видео-упутство како да очистите беле бубреге.

Након што муда извадите из марината, препустите се маштовитости и употребите своје искуство у спремању јела. Треба имати на уму да специјалитети од белих бубрега нису храна која се преопручује у свакодневним приликама. Богата је холестеролом, минералима и тестостероном. Мала количина подмирује енергетске потребе, дајући снагу и свежину организму.

О тестисима (састав)
Које су енергетске вредности тестиса од бика, вепра или овна, и да ли би требало да поченте са резервацијом тестиса у својој месари ?
Testicle Nutrition
By Т. Кallmyer он Јун 22, 2011.
Податке о вредностима тестиса није било лако пронаћи (није изненађујуће), али ево шта смо пронашли.
Величина порције: 100г (3.5оз)
Калорија: 135
Протеина: 26г
Масноћа: 3г
Холестерол: 375мг
Угљени хидрати: 1г
Још неки подаци у вези са тестисима овна, који су имали сличне микровредности као муда овна и вепра, али са листом додатних вредности.
Натријум: 171мг
Калијум: 380мг
Гвожђе: 6%
Фосфор: 26%
Магнезијум: 3%
Цинк: 13%

ArabicBelarusianBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDutchEnglishFinnishFrenchGermanGreekHungarianIcelandicIndonesianItalianJapaneseKoreanLatinMacedonianMaltesePortugueseRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishTurkishVietnamese