ОПШТА ПРАВИЛА ШАМПИОНАТА

Мишљења о фестивалу су опречна. Некоме се свиђа, али има и негативних реакција. Каква би то идеја била да нема критике? Како ћемо нешто прихватити зависи од стања духа, маштовитости, стеченог искуства и образовања. Критика, такође, настаје из различитих разлога: неразумемевање, другачија схватања или љубомора, која је у провинцијама честа. Реакције су пожељне, али ће увек имати оних који се буне. Све је то већ видјено.

Награда за шампиона  је преносна дрвена статуа “Мушки торзо”, аутора Танаска Љешевића из 2002. године.  Статуа представља човека са позамашним димензијама, јел’ те ‘bonus penis pax in domus’. Трофеј ће красити витрину шампиона годину дана до наредног шампиона и одбране титуле. Наравно постоје ту још дипломе, пехари, путовање…

 

* Оцењује се, искључиво, гулаш од тестиса без додатка других врста меса осим жлезда (бризле или крезле).
* Пожељно је да јела спремите у земљаним посудама (сач, пека, лонац ).
* Можете пријавити само један специјалитет, који ће бити званично оцењиван.
* У ревијалном делу такмичења, праве се специјалитети од тестис,  по сопственом избору, којима улазите у борбу за иновацију или аранжман.
* Јела се спремају искључиво на ватри – жару дрвета, без употребе плина и електрике.
* Екипе се представљају жирију и публици са својом мудролијом која је део такмичења и такође се званично бодује .
* У званично оцењивање за награде улази и уређеност кампа који треба да буде у духу манифестације.
* Учесници, за време такмичења, носе званичне мајице манифестације које имају посебно обележје, а на њих, можете додати своја додатна обележја (назив екипе, спонзори ).

* Куповином мајица плаћате део котизације и обогаћујете наградни фонд.
* Пријаву екипе извршити, најкасније, 10 дана пре манифестације путем контакт форме на нашем сајту ради добијања редног броја и места за такмичење.
* Тимови долазе у Петак до 18ч, где формирају мудристички камп

Постоје три врсте жирија 

  1. Стручни жири, састављен од стручњака, оцењује укус јела, иновацију, најлепшу декорацију, визуелност екипе, домишљатост.
  2. Жири новинара,  по свом избору, проглашава најукусније јело.
  3. Специјални жири, који проверава најефикаснији и најукуснији афродизијак, бира најуспешнијег – наравно ово се ради на тајној локацији..

“МУД®ИЈАДА ” истовремено се одвија у областима :

  • Избор најукуснијег јела (оцењује се гулаш од тестиса који се спрема у традиционалним земљаним посудама ). Жири је састављен од врсних познавалаца ових специјалитета.
  • Избор најјачег афродизијака ( спремање тестиса, на било који начин, који ће појачати до крајњих граница либидо, сексуалну моћ или једноставно речено – глад и жељу за сексом).  Посебан жири, тј. специјализоване екипе, проверавају дејство спремљених афродизијака у посебном кампу, који служи искључиво, за ту намену. Уколико имате  храбрости, можете и сами провести ноћ у овом кампу, уз посебне дозволе и на личну одговорност.
  • Избор најмудријег човека на планети “The Ballsiest Man in The World”, који је својом храброшћу, подвигом, мудрошћу засенио планету.

Шта се све оцењује !!!

  • Специјалитети

Укус, боја, мирис, складност зачина, аранжман, иновација…

  • Камп – такмичарско место

Уређење такмичарског простора, оригиналност у представљању, дружељубивост, хумористички приказ тима, највеселија екипа…

  • Посебна категорија

Највеће мудо од јестиве животиње, ко највише поједе муда за 5 минута, нова врста тестиса . До сада смо видели и дегустирали 19 врста тестиса. Можда имате нешто ново…

By | 2017-06-24T12:37:52+00:00 June 15th, 2015|Где смо и шта радимо|
ArabicBelarusianBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDutchEnglishFinnishFrenchGermanGreekHungarianIcelandicIndonesianItalianJapaneseKoreanLatinMacedonianMaltesePortugueseRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishTurkishVietnamese